Zomerwandeling

Informatie

Ieder organiseren we een zomerwandeling. Ook dit jaar willen we dit weer organiseren, maar op dit moment is het nog onduidelijk of dit door kan gaan in verband me corona. Een eventuele datum wordt dus nader bepaald.LET OP: Wij hanteren een minimum van 5 honden.

Barbecue

Informatie

Ieder organiseren we een barbecue. Ook dit jaar willen we dit weer organiseren, maar op dit moment is het nog onduidelijk of dit door kan gaan in verband me corona. Een eventuele datum wordt dus nader bepaald.LET OP: Wij hanteren een minimum van 20 aanmeldingen.

24 juli 2021 t/m 18 augustus 2021

Informatie

Van 25 juli 2020 tot en met 19 augustus 2020 houdt hondenvereniging ’t Klaske zomervakantie. De trainingen starten weer op woensdag 19 augustus 2020.

Onderlinge wedstrijd

Informatie

Ieder organiseren we een onderlinge wedstrijd. Ook dit jaar willen we dit weer organiseren, maar op dit moment is het nog onduidelijk of dit door kan gaan in verband me corona. Een eventuele datum wordt dus nader bepaald.

Winterwandeling

Informatie

Ieder organiseren we een winterwandeling. Ook dit jaar willen we dit weer organiseren, maar op dit moment is het nog onduidelijk of dit door kan gaan in verband me corona. Een eventuele datum wordt dus nader bepaald.LET OP: Wij hanteren een minimum van 5 honden

Kerstvakantie