De Trainers

Hoofdtrainer is Deborah Huijzer. Zij wordt geassisteerd door hulptrainers Ilse van Drunen, Joke Houtepen, Nathalie Dupon en Emma van Breugel.

Deborah Huijzer

Hoofdtrainer

Deborah Huijzer

Deborah is de dochter van oprichter Wim. Na opgegroeid te zijn op ’t Klaske kon het dan ook niet anders dat zij de passie voor honden van haar vader heeft geërfd. In 2017 is Deborah trainingen gaan even. Zij is zowel op woensdagavond als op zaterdagmiddag te vinden op het trainingsveld en geeft zij gehoorzaamheidstraining, behendigheid op zaterdagmiddag en daar waar nodig begeleiding in specifieke gedragsvragen. Deborah is sinds december 2020 gediplomeerd kynologisch instructeur, in 2022 gecertificeerd in het begeleiden van Hoog-Risico honden en heeft op 31 mei 2024 haar diploma als privé instructeur in ontvangst mogen nemen. Momenteel is zij nog bezig met een opleiding tot kynologisch gedragstherapeut. Deborah staat iedere week vol enthousiasme voor de groepen en probeert ook zoveel mogelijk interactief te werken en het beste uit baas en hond te halen.

Ilse van Drunen

Hulptrainer

Ilse van Drunen

Ilse is in 2019 als aanwinst gekomen bij HV ’t Klaske. Met haar aanstekelijke enthousiasme en creatieve ideeën weet Ilse zowel baas als hond enthousiast mee te nemen in de trainingen. Bij Ilse is nooit een les hetzelfde, wat voor leuke uitdagingen zorgt en zelfvertrouwen bij zowel baas als hond vergroot.

Joke Houtepen

Hulptrainer

Joke Houtepen

Joke is in januari 2020 begonnen als trainer in opleiding en heeft een tijdlang voor de groepen gestaan. Joke heeft al veel ervaring met honden en heeft in de loop der jaren meerdere malen training gevolgd bij ’t Klaske als cursist. Joke richt zich vooral op het geven van proeflessen en waar nodige laagdrempelige begeleiding voordat honden echt de groep in gaan. Met haar rustige uitstraling voelt zowel mens als hond zich snel op het gemak bij Joke en kan zij heel goed aansluiten bij dat wat dat baas en hond nodig hebben.

Nathalie Dupon

Hulptrainer

Nathalie Dupon

Nathalie is sinds 2021 onze nieuw/oude aanwinst in het team van trainers. Nathalie heeft in het verleden al training bij ons gegeven en is dus weer terug van weggeweest.Nathalie is erg sterk in het bieden van training aansluitend bij het ras van de hond en past de trainingen hierop aan. Daarnaast kan ze met haar kennis veel vertellen en verschillende traininsgmethoden aanreiken. Oftewel, een groot aanwinst voor ons team.

Emma van Breugel

Hulptrainer

Emma van Breugel

Emma is vanaf 17 augustus 2022 onze nieuwste aanwinst als trainer in opleiding. Emma traint al een tijdje bij ’t Klaske met haar Australian Shepherd Loena en verscheen al erg snel op onze radar als potentieel toekomstige trainer. Emma liet al snel zien dat zij de kennis snel opslaat en een oog heeft voor de hondentaal. Emma houdt ervan om te ontdekken en gaat een uitdaging niet uit de weg. Oftewel een super leuke aanwinst voor ons team!