De Trainers

Hoofdtrainer is Deborah Huijzer. Zij wordt geassisteerd door hulptrainers Ilse van Drunen, Joke Houtepen en Nathalie Dupon

Deborah Huijzer

Hoofdtrainer

Deborah Huijzer

Deborah is de dochter van voorzitter Wim. Na opgegroeid te zijn op ’t Klaske kon het dan ook niet anders dat zij de passie voor honden van haar vader heeft geërfd. In 2017 is Deborah trainingen gaan even. Zij is zowel op woensdagavond als op zaterdagmiddag te vinden op het trainingsveld, waar zij op woensdagavond en zaterdagmiddag lesgeeft aan de gevorderden.Ook geeft Deborah op zaterdagmiddag les bij de behendigheid. Deborah is sinds december 2020 gediplomeerd kynologisch instructeur. Deborah staat iedere week vol enthousiasme voor de groepen en probeert ook zoveel mogelijk interactief te werken.

Ilse van Drunen

Hulptrainer

Ilse van Drunen

Ilse is in 2019 als aanwinst gekomen bij HV ’t Klaske. Met haar aanstekelijke enthousiasme en creatieve ideeën is Ilse erg op haar plek op het puppyveld waar zij dan ook op zowel woensdagavond als zaterdagmiddag de puppygroep lesgeeft. Ilse vindt het heerlijk om zowel baas als hond te begeleiden met de socialisatie van de puppy’s en gebruikt haar creativiteit hier dan ook goed voor.

Joke Houtepen

Hulptrainer

Joke Houtepen

Joke is de nieuwste aanwinst van HV ’t Klaske. Vanaf januari 2020 is zij begonnen als trainer in opleiding. Joke heeft al veel ervaring met honden en heeft in de loop der jaren meerdere malen training gevolgd bij ’t Klaske als cursist. Vanaf 19 augustus 2020 is Joke zowel op woensdag als op zaterdag als trainer voor de jonge honden groep te vinden. Met haar rustige uitstraling voelt zowel mens als hond zich snel op het gemak bij Joke en kan zij heel goed aansluiten bij dat wat dat baas en hond nodig hebben.

Nathalie Dupon

Hulptrainer

Nathalie Dupon

Nathalie is sinds 2021 onze nieuw/oude aanwinst in het team van trainers. Nathalie heeft in het verleden al training bij ons gegeven en is dus weer terug van weggeweest.Nathalie is erg sterk in het bieden van training aansluitend bij het ras van de hond en past de trainingen hierop aan. Daarnaast kan ze met haar kennis veel vertellen en verschillende traininsgmethoden aanreiken. Oftewel, een groot aanwinst voor ons team.